Drukāt
PDF

Par mums

SIA “Energoaudits” ir salīdzinoši jauna firma ar strauji progresējošu attīstību energoaudita nozarē. Firma ir ieguvusu labas atsauksems no iepriekš veiktajiem energoaudita pasūtītajiem projektiem. Firmu ir dibinājis sertificēts energoauditors, firmas galvenā nodarbošanās ir ēku termogrāfijas veikšana un siltuma zudumu aprēķins.


Ēku un būvju termogrāfiskās apskates pamatuzdevums ir noteikt siltuma zuduma vietas. Laikā, kad ievērojami sadārdzinās energoresursi un palielinās izdevumi par mājokļa apkuri, ir lietderīgi apsvērt siltināšanas iespējas. Tomēr, lai panāktu maksimālu efektu ar minimāliem līdzekļiem, vissvarīgākais ir precīza un pareiza informācija par nepieciešamajiem pasākumiem siltuma noturēšanai. Šo informāciju palīdzēs iegūt mūsu speciālistu veiktās termogrāfiskās apskates.


Apsekojuma laikā iespējams atklāt virkni apstākļu, kas ietekmē gan pašas ēkas tehnisko stāvokli, gan atspoguļo veikto darbu kvalitāti. Apsekojuma laikā galvenokārt tiek novērtētas objekta norobežojošās konstrukcijas — sienas, jumti, logi, durvis. Tādējādi, Jums kļūst zināms, pa kuru “ceļu” aizplūst siltums, un tieši šī konkrētā “ceļa” novēršanai veltīsiet visas pūles tā vietā, lai iepakotu visu mājokli biezā siltumizolējošā materiāla slānī.


Veicot energoauditu tiek precīzi noteikts patērētās siltuma enerģijas apjoms un cik daudz tas aizplūst caur katru ēkas konstruktīvo elementu (sienām, griestiem, grīdu, logiem u.t.t.).

Veicot matemātiskus aprēķinus, kur tiek ietvertas visu celtniecības materiālu siltuma pretestības un/vai siltumvadītspējas īpašības, tiek noteikti ēkas “vājie punkti”, un tiek sniegti ieteikumi siltināšanas darbiem un kādu efektu tie dos (cik ilgā laikā tiks atpelnīti ieguldījumi).

Darbus veic sertificēti uzņēmuma speciālisti, kas uzklausīs Jūs un Jūsu vēlmes, apsekos Jūsu mājokli un dos slēdzienu par nepieciešamākajiem pasākumiem siltuma noturēšanai un apkures tēriņu samazināšanai, kā arī nepieciešamības gadījumā izsniegs ēkas energosertifikātu.

Sadarbības partneri

Reklāmkarogs